Hoppa till innehåll

Miljötransporter

Kontakta oss!

För tömning av fettavskiljare, oljeavskiljare och påfyllning av pool.

Telefon

010-264 54 54

Offert

Kontakta oss för offert!

Tömning av fettavskiljare

En fettavskiljare behöver regelbundet underhållas för att förebygga översvämning, dålig lukt, stopp i avlopp och utsläpp av förorenat vatten som skadar både miljö och reningsverk. När du beställer en tömning av fettavskiljare av oss ingår tömning, rengöring och påfyllning av vatten. Jobbet utförs av erfaren personal och vi garanterar noggrant utfört arbete oavsett om det sker i restaurang eller storkök i butik, förskola eller skola.

Tömning av oljeavskiljare

För att förorenat vatten inte ska rinna ut i dagvattensystemet krävs underhåll av oljeavskiljaren. En fungerande oljeavskiljare motverkar fara för miljön då den hindrar bland annat bensin från att störa den biologiska process som sker i reningsverken. Vi tömmer och rengör oljeavskiljare vid industrier, verkstäder, tvätthallar, utetvättar och bensinstationer.

Påfyllning av pool

Dags att fylla poolen och njuta av sommarens lata dagar? Vi gör det enkelt för dig då vi snabbt kan fylla din pool, eller ditt spabad, med vatten från vår spolbil. Självklart ser vi till att påfyllningen sker på ett effektivt och säkert sätt. Hur snabbt det går och hur mycket vatten som behövs beror på poolens storlek. Hör av dig för prisförslag. Och du, behöver poolen tömmas igen till hösten är det bara att vi hörs igen!

Tömning av slambrunn

Fastigheter som inte är anslutna till det kommunala avloppet har en egen avloppsanläggning som behöver underhållas och tömmas. Tillstånd för detta sker via kommunens miljökontor. Det är via kommunala upphandlingar tömning av slamavskiljare och minireningsverk görs. Slambilarna kör enligt förutbestämt körschema. När det är dags för slamtömning ska du tänka på att ha vägen fram till brunnen fri från snö, högt gräs eller andra hinder som till exempel staket. Brunnen behöver vara väl utmärkt med exempelvis en pinne eller flagga

Kontakta kommunen där fastigheten finns.

Containeruthyrning i Dalarna – för alla tillfällen

Du vet väl att du kan hyra container av oss för alla tänkbara behov? Ska din bostadsrättsförening vårstäda på gården, ska du städa ett dödsbo, rensa i förrådet eller på vinden eller renovera? Vi hjälper dig hantera de olika avfallen. När du hyr container av oss garanterar vi en smidig process från bokning, till utställning och hämtning. Hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta rätt container för dina behov.