Hoppa till innehåll

Karriär

Arbetet hos oss gör skillnad varje dag. Utan yrkesförare skulle samhället inte fungera. Ingen mat till hyllorna i matbutiken, ingen medicin till apoteken, inga paket till företag och privatpersoner. Kom och jobba med oss och bli en del av något riktigt viktigt!

Lediga jobb

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss! Här hittar du samtliga lediga jobb på Fagerström. Vi ser fram emot din ansökan! Vi publicerar även våra lediga tjänster på sociala media. Följ oss gärna på sociala medier så du inte missar något!

Möt våra medarbetare

Våra medarbetare har många olika bakgrunder, färdigheter och erfarenheter men vi har vissa saker gemensamt – vi delar engagemanget för kundens bästa, tar ansvar och slutför det vi lovar. Här möter du några av våra medarbetare.

Så här är det att jobba hos oss

Fagerströmbolagen är en familjeägd transportkoncern med mer än 30 år i branschen. Vi är verksamma inom flera olika verksamhetsområden och har förmånen att få jobba tillsammans med några av branschens absolut starkaste varumärken så som DB Schenker och MaserFrakt.

Student

Vi tar gärna emot studenter från gymnasieskolor och vuxenutbildningar i Dalarna, Gävleborg och Västernorrland. Längst ner på sidan hittar du våra kontaktuppgifter.