Hoppa till innehåll

Så här är det att jobba hos oss

Fagerströmbolagen är en familjeägd transportkoncern med mer än 30 år i branschen. Vi är verksamma inom flera olika verksamhetsområden och har förmånen att få jobba tillsammans med några av branschens absolut starkaste varumärken så som DB Schenker och MaserFrakt.

Kom och jobba med oss och bli en del av något riktigt viktigt!

Arbetet hos oss gör skillnad varje dag. Utan yrkesförare skulle samhället inte fungera. Ingen mat till hyllorna i matbutiken, ingen medicin till apoteken, inga paket till företag och privatpersoner. Vi på Fagerströmbolagen sysselsätter idag närmare 200 medarbetare som med stolthet ser till att hålla Sverige rullande. 

Det är viktigt för oss att våra medarbetare ska hålla ett helt arbetsliv! Därför arbetar vi ständigt för att vara en schyst arbetsgivare. Vi strävar efter att ha en modern fordonsflotta och arbetar aktivt med arbetsmiljön för en hållbar och säker arbetsplats.

Vi erbjuder dig bland annat: 

  • en trygg anställning med kollektivavtal och Fair Transport-certifiering
  • friskvårdsbidrag
  • företagshälsovård
  • kompetensutveckling
  • måltidskuponger (Rikskortet)

Vi firar gärna våra medarbetare, bland annat att genom att uppmärksamma yrkesförarnas dag, kanelbullens dag och fettisdagen med semlor. Vi ser även till att medarbetarna får julklapp, julbord och påskägg.

Se lediga jobb här!