Hoppa till innehåll

Fagerströmbolagen byter namn och grafisk profil

Under de 30 åren som vi har varit i branschen har vi vuxit genom både förvärv och organisk tillväxt till ett Sveriges 100 största åkerier.

Vi har till stor del valt att behålla förvärvade varumärken för att de har varit starka och inarbetade. Det har lett till en väldigt spretig kommunikation.

Efter att ha hållit kickoffer för all personal vill nu offentliggöra våra namnbyten. Vi kommer succesivt att genomföra förändringarna kommande veckor.

”Ingenting i själva verksamheten förändras! Däremot speglar de nya namnen bättre den familjära verksamheten vi bedriver och vi får en enhetlighet i kommunikationen. I en tid där det är stor konkurrens om den bästa personalen vill vi synas och höras. Inte minst i sociala medier. Genom att underlätta den externa kommunikationen når vi lättare en bredare rekryteringsbas. Förhoppningen är också att det skapar en större tillhörighet mellan bolagen och där enskilda anställda kan se karriärmöjligheter även inom koncernen.” – Fredrik Fagerström, vVD Fagerströmbolagen AB

Vår lanseringsfilm!
Tidigare namn:Nytt namn:
Godsservice i DalarnaFagerström Transport i Dalarna
Godsservice i GävleborgFagerström Transport i Gävleborg
Godsservice i VästernorrlandFagerström Transport i Västernorrland
Godsservice Fjärrtrafik i MellansverigeFagerström Fjärrtransport
Hedemora MiljöFagerström Miljö
Leverera.nuFagerström Bud
Jetpak DalarnaJetpak Dalarna
Jetpak GävleJetpak Gävle
De nya och gamla namnen.

Om Fagerströmbolagen:

Fagerströmbolagen är en privatägd transportkoncern med säte i Borlänge och verksamma i flera olika verksamhetsområden och med flera samarbetspartners. Vi har förmånen att få jobba tillsammans med,  och representera några av branschens absolut starkaste varumärken. Främst inom godstransporter, miljölogistik och budbilar. Koncernen ägs och drivs av Tommy Fagerström och numera tillsammans med hans son Fredrik Fagerström.

Koncernen omsätter med sina 130 lastbilar och 40 B-kortsbilar ca 265 mkr och har totalt ca 180 anställda.

Läs mer under Om oss. Där kan du även se en längre version av lanseringsfilmen.