Hoppa till innehåll

Vi har vunnit DB Schenkers hållbarhetspris!

Vi är stolta över att kunna berätta att vi under BTF kongressen i Uppsala förra veckan tilldelades DB Schenkers Hållbarhetspris!

 Juryns motivering lyder som så här:

”I många år har detta drivna åkeri visat på ett tydligt ledarskap i transportsektorns arbete att ställa om till fossilfrihet. Genom att delta i flera innovationsprojekt, investera i el-lastbilar och lastbilar som drivs av flytande biogas visar man vägen till framtidens fossilfria transportsystem och sprider inspiration till hela DB Schenkers nätverk. Hållbarhet är en av DB Schenkers viktigaste strategiska frågor och vi sätter stort värde vid vårt nära samarbete.”

”Det har varit fantastiskt roligt att äntligen få träffa både Schenkers ledning och alla våra härliga åkerikollegor inom Schenkersverige. Som kronan på verket vinner vi Schenkers Hållbarhetspris med en motivering som jag blir alldeles rörd av! Vi tackar ödmjukast för priset!” säger Fredrik Fagerström, VD